Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

 

EcoPack si EcoPaper sunt acum parte a grupului DS Smith. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.dssmith.com/packaging si www.dssmith.com/paper.

 Mai multe informatii

 

Despre noiECOPACK și ECOPAPER sunt cei mai vechi producători de ambalaje și hârtie din România. Tradiția și experiența celor două fabrici completate cu modernitatea utilajelor și proceselor de producție și management și cu produsele fabricate ne-a poziționat ca lideri de piața în România.

Prin atenția lor constantă pentru calitatea totală, cele două fabrici au impus prin produsele sale noi standarde de calitate urmare a investițiilor în cele mai noi tehnologii productive. Consecința firească a fost recunoașterea internă și internațională, deschizând piețe externe de desfacere pentru produsele cu titlul „Fabricat în România”. 

Acestei dualități sinergetice s-a adăugat și grija pentru mediul înconjurător și pentru comunitățile locale unde fabricile își desfășoară activitatea. Ambele societăți comerciale sunt implicate în programe sociale locale încercând să dea înapoi comunității o contribuție în egală măsură cu efortul oamenilor care lucrează pentru noi, majoritatea fiind aleși ca oameni ai locului.

ECOPAPER și filiala sa REPAP sunt implicate în reciclarea a mai mult de jumătate din maculatura totală de carton colectată în România. Această cifră va crește de la an la an, ca și investițiile noastre în protecția mediului.