Login to your account

Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Verify email *

Fonduri Europene

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Implementare Proiect Finanţat din Fonduri Europene
Ghimbav, 06.04.2011

S.C. ECOPACK S.A., cu sediul în Ghimbav, Str. Făgaraşului nr. 46, jud. Braşov, începând cu data de 21.03.2011, derulează proiectul “Creşterea competitivitătii economice a S.C. ECOPACK S.A, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”.

Valoarea totală a proiectului este de 20.394.815,88 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 8.217.043,53 lei.

Obiectivul general al acestui proiect constă în creşterea competitivităţii economice a societăţii S.C. ECOPACK S.A., urmărindu-se atât diversificarea gamei de produse dar si creşterea productivitătii firmei, în contextul asigurării principiilor dezvoltării durabile si reducerea decalajelor fată de productivitatea la nivelul Uniunii Europene.

Proiectul se implementează în localitatea Ghimbav, pe o perioada de 18 luni, iar cele 7 mijloace fixe tangibile, care se achiziționează sunt de ultimă tehnologie. Deasemenea, se vor creea 26 de noi locuri de muncă, în producție.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Vili Dorin
Funcţie: Reprezentant Legal