Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

 

EcoPack si EcoPaper sunt acum parte a grupului DS Smith. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.dssmith.com/packaging si www.dssmith.com/paper.

 Mai multe informatii

 

AfilieriECOPACK, ECOPAPER fac parte din marea familie europeană a producătorilor de hârtie și ambalaje din carton ondulat.
Afilierea la organizațiile reprezentative românești și europene reprezintă nu numai un gest de responsabilitate, de transparență în comunicare, dar și o modalitate de fi la curent cu ultimele noutăți europene și mondiale în domeniu, dar și de a împărtăși propriile experiențe precum și de a beneficia de experiențele tehnice ale colegilor noștri.

Patronatul Industriei de Celuloză și Hârtie - ROMPAP (înființat în 1992) are astăzi în componență 24 de membri, respectiv producătorii de celuloză, hârtii, cartoane și cartoane ondulate din România (20 de societăți comerciale), Institutul de Cercetare și Proiectare pentru Industria de Celuloză si Hârtie. ROMPAP reprezintă interesele generale și de grup ale membrilor săi în relația cu oraganismele internaționale de profil, cu instituțiile statului și cu sindicatele.
Asociația Română a Fabricanților de Carton Ondulat - ARFCO are în componență toți producătorii de carton ondulat din România. ARFCO reprezintă interesele generale și de grup ale membrilor săi în relația cu organismele internaționale de profil, cu instituțiile statului și cu sindicatele.

Confederația Europeană a Industriei de Hârtie - CEPI, www.cepi.org
Federația Europeană a Fabricanților de Carton Ondulat - FEFCO, www.fefco.org