Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

 

EcoPack si EcoPaper sunt acum parte a grupului DS Smith. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.dssmith.com/packaging si www.dssmith.com/paper.

 Mai multe informatii

 

Certificări de management și de produsSocietațile noastre sunt certificate în conformitate cu cerințele unui management integrat calitate-mediu. ECOPACK și ECOPAPER sunt certificate în conformitate cu standardele:

ISO 9001 ("Sistem de Management al Calității. Cerințe")

Este un standard global de management al calității. ISO 9001 controlează calitatea.

ISO 14001 ("Sistem de management de mediu")

Este un standard de largă recunoaștere internațională care conține cerințe obligatorii referitoare la respectarea legislației sau altor reglementări de mediu aplicabile și reprezintă standardul de referință pentru implementarea unui sistem de managementul mediului.

ISO 18001 ("Sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale")

Este standardul care identifică riscurile privind sănătatea și securitatea ocupațională, urmată fie de eliminarea pericolelor sau de reducerea riscurilor.

Pe lângă acestea, ECOPACK mai deține certificări în conformitate cu:

Acest referențial este format din:

ISO 22000:2005 (“Sistem de Management al siguranței alimentului”) + PAS 223:2011 ( “Programe preliminare și cerințe de proiectare pentru siguranța alimentelor în fabricarea și furnizarea de ambalaje alimentare”.)

Standardul corelează sistemele siguranței alimentare între producătorii de alimente și ambalajele pe care aceștia le folosesc pentru împachetarea produselor lor.

PAS 223 este în acord cu ISO 22000 pentru siguranța alimentară, a cărui implementare o sprijină, fixând cerințe specifice privind dezvoltarea și implementarea programelor preliminare în fabricarea ambalajelor destinate alimentelor și băuturilor.

PAS 223 este în acord și cu noile îndrumări ale Inițiativei Globale pentru Siguranța Alimentelor (Global Food Safety Initiative – GFSI) în ceea ce privește certificarea ambalajelor alimentare.

Produsele noastre, atât hârtiile pentru carton ondulat precum și ambalajele din carton ondulat sunt certificate pentru securitatea contactului direct cu alimentele, prin conținutul microbiologic curat și lipsa metalelor grele în componență. Hârtia produsă de noi precum și ambalajele sunt, prin componențele sale, înregistrate în sistemul european de trasabilitate și securitate. Trasabilitatea produselor este asigurată oricând, la orice nivel, până la materia primă, prin sistemele informatice dedicate.