Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

 

EcoPack si EcoPaper sunt acum parte a grupului DS Smith. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.dssmith.com/packaging si www.dssmith.com/paper.

 Mai multe informatii

 

Optimizarea folosirii resurselorRESURSA DE MEDIU

Managementul apelor

În producerea cartonului ondulat dar mai ales a hârtiei, apa este una din resursele cele mai importante. Aceasta este o resursă vitală pentru existența oamenilor, de aceea atenția noastră este sporită. În producția hârtiei apa este vehiculul în care se îmbarcă fibrele de celuloză și cele reciclate în drumul lor către realizarea hârtiei. Apa este apoi curățată atât chimic cât și biologic și redată în forma naturală surselor ambientale, adică râurilor. Primele noastre investiții atât la fabrica de hârtie cât și la fabrica de carton ondulat au fost achiziția celor mai moderne stații de epurare a apelor. Chiar și așa, una din principalele noastre ținte este reducerea consumului de apă pe tona de hârtie produsă.

Managementul hârtiilor reciclate

Prin folosirea de echipamente moderne am reușit să producem hârtie de gramaje reduse cu aceleași caracteristici de calitate ca cele de gramaje mari. Această reușită ne permite minimizarea consumului de resurse, de la materii prime la consumabile. 
Producem mai mult, cu mai puțin.
De asemenea oferim posibilitatea reciclării hârtiilor clienților noștri, atât prin rețeaua proprie de colectare precum și prin partenerii noștri la nivel național.

RESURSA ECONOMICĂ

Pentru realizarea viziunii strategice a companiilor noastre, resursa economică sau de capital este un punct vital. Disponibilizarea ei pentru investiții legate de dezvoltare și mediu implică concentrarea pe obținerea în fiecare zi a succesului în tot ceea ce facem. Oamenii noștri știu că numai succesul este sursa dezvoltării și existenței viitoare. Ei datorează asta lor înșiși, familiilor lor, colegilor lor, comunității din care facem parte, mediului înconjurător și nu în ultimul rând proprietarilor.

RESURSA UMANĂ ȘI SOCIALĂ

Una din principalele preocupari de conducere a organizațiilor noastre supravegheate de conducerea de vârf și difuzată către toate persoanele de decizie de la orice nivel este comportamentul etic.
Comportamenul etic se adresează atât în interiorul organizațiilor noastre precum și în exteriorul lor, în relațiile cu comunitățile locale, clienți și furnizori, organisme guvernamentale și ONG, instituții și organizații industriale.
O datorie aparte o reprezintă crearea unui cadrul bazat pe siguranța la locul de muncă, unui mediu bazat pe responsabilitate, oportunități reale, promovare și recunoașterea valorilor, dezvoltare continuă și creării de siguranță materială angajaților noștri și familiilor lor.