Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

 

EcoPack si EcoPaper sunt acum parte a grupului DS Smith. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.dssmith.com/packaging si www.dssmith.com/paper.

 Mai multe informatii

 

Performanțe sociale


Ca și lideri în industriile lor, societățile nostre influențează viețile multor oameni, angajații noștri și familiile lor, clienții și furnizorii noștri, comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. 

Încercăm să contribuim cât se poate de mult pentru binele comunităților unde funcționăm. Creșterea noastră sustenabilă este strâns legată de respectarea tuturor legilor și standardelor aplicabile, ca un minimum, iar acolo unde acestea nu țin pasul cu dezvoltarea noastră, creăm noi principii și standarde proprii, a căror eficiență și aplicabilitate sunt verificate în prealabil.


Recrutarea noilor membri ai organizațiilor noastre se face ca prima opțiune din comunitățile locale unde ne desfășuram activitatea. În felul acesta căutăm să îmbunătățim viața celor care depind de noi precum și familiilor lor. Recrutarea din comunitate nu ține cont de niciun fel de discriminare.

Iată câteva statistici care vin să dovedească diversitatea:


- 29,06% dintre angajații noștri sunt femei;
- 25,62% dintre angajații noștri au vârsta sub 30 de ani, 55,67% sub 40 de ani și 73,37% sub 50 de ani;
- 33,50% dintre noi lucrăm de cel puțin 5 ani în societățile noastre, 17,24% de cel puțin 10 ani și 9,36% de cel puțin 20 de ani;
- 7,46% dintre angajații noștri sunt de etnia unei minorități sau cetățeni străini;
- 23,65% dintre angajații noștri au studii superioare, 66,5% au studii medii.